Speciální akce na respirátory FFP2 - přihoďte pro jistotu si balíček! 

Hodnocení obchodu

4,9 111 hodnocení
5
108x
4
1x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Markéta Březinová | 6.4.2021
Spokojenost
LJ Avatar autora Lenka Jüngerová | 29.3.2021
Jsem velmi spokojená.
P Avatar autora Petr | 27.3.2021
Jsem spokojen s výrobkem i obchodem. Dodávka sice přišla původně nekompletní, ale po reklamaci byl bez průtahů dodán zbytek.
D Avatar autora Dagmar | 24.3.2021
100% spokojenost
RK Avatar autora Regina Kantoráková | 24.3.2021
Spokojenost
MK Avatar autora Marcel Kopta | 20.3.2021
Ano jsem velmi spokojen, máme doma kavalíra - je mu 1rok, kartáčovat se moc nechtěl, ale nyní je změna o 200% všem doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.3.2021
Děkujeme. To je právě výhoda kartáčů Foolee Easee - i největší bázlivci a plašani, ať už kočka nebo pes, si vyčesávání zamilují.
ZH Avatar autora Zlata Hubáčková | 18.3.2021
Jsem spokojená s tímhle produktem pejsci krásně voní a tenhle produkt doporučuji ????
JM Avatar autora Jiřina Mokrášová | 17.3.2021
Velmi- rychlé- spolehlivé
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.3.2021
Děkujeme :-)
M Avatar autora Martin M. | 17.3.2021
Dodávka na výdejové místo Zásilkovny trvala dost dlouho (skoro týden od objednání), ale to asi není chyba obchodu. Nicméně koupená vůně po aplikaci a použití ve zvlhčovači vůbec nevoní a není cítit a je jedno jesli na cca 5 litrů použiju doporučovaných 5 kapek anebo 10-15 ... Takže za finálních 300Kč opravdu "super" koupě ... :-(
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.3.2021
Dobrý den, děkuji za hodnocení. Objednávku jste zadala 9.3. a vyzvedla si ji 12.3.. Co se týče intenzity vůně, jste si jistá, že nejste pozitivní na Covid 19? Zrovna Vanilka voní velmi intenzivně.
M Avatar autora Michaela | 10.3.2021
Spokojenost s rychlostí dodání i kvalitou zboží. Děkuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.3.2021
Děkujeme za hezké hodnocení
M Avatar autora Míša | 9.3.2021
Rychlé dodání a bezprobémové dodání, obchod doporučuji. Zboží jsem ještě nestačila vyzkoušet
BS Avatar autora Blanka Skřivánková | 8.3.2021
Bleskové dodání, perfektní komunikace.
ČG Avatar autora Čechová Gabriela | 8.3.2021
Všechno klaplo, tak jak mělo. Spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme :-)
DS Avatar autora Dagmar Slošiarová | 25.2.2021
Jsem spokojená
Avatar autora Yveta Šulcová | 23.2.2021
Zboží přišlo brzy a v pořádku...produkt jsem ještě nestihla vyzkoušet
V Avatar autora Veronika | 18.2.2021
Zboží přišlo poměrně brzy po objednání. Odpovídalo popisu... Kupovala jsem vůni do vodního vysavače a nemohu vynachválit... Po použití min. množství provinění celý byt... Naprosta spokojenost. Mohu doporučit...
Avatar autora Kateřina Švandová | 16.2.2021
Velmi spokojeni, vztřícná komunikace, rychlé bezproblémové dodání, kvalitní zabalení. Vše jak má být.
JO Avatar autora Jana Ondrejkova | 9.2.2021
na 4 hvězdičky a půl,jinak přišel rychle a v pořádku.Krásně voní akorát se mi zdá mastnější,jinak spokojenost
M Avatar autora Matoušek | 8.2.2021
Zboží přišlo rychle a kocourek je spokonej taky doporučuji
Avatar autora ilona čebanová | 5.2.2021
ok super obchod