Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZK Avatar autora Zuzana Kratochvílová | 7.12.2019
Velmi spokojená a rychlé doručení zásilky je také fajn
MJ Avatar autora Miloslav Jadrníček | 6.12.2019
velká spokojenost s dodáním i výrobky
EC Avatar autora Eva Chladkova | 1.12.2019
5
JN Avatar autora Jiří Neckař | 4.11.2019
Můj první nákup a hned napoprvé velká spokojenost, jak s objednaným zbožím, tak i s rychlým dodáním.
MD Avatar autora Monika Dvořáková | 16.9.2019
jednim slovem super
IR Avatar autora Iva Rodinová | 15.8.2019
Obchod doporučuji, rychlé dodání výrobků. Capsúll jsem ihned použila na pocuraný gauč a opravdu je po zápachu. Vyhovuje mi, že roztok nečpí a nepřebíjí kočičí moč.Nezanechává žádné skvrny . Až nebude, koupím znovu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.8.2019
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a výrobek vám pomáhá. Při příští objednávce u nás máte příjemný dárek :-)
VH Avatar autora Veronika havlová | 12.8.2019
Naprosto spokojená. Objednáno s osobním vyzvednutím a do 10 minut telefonát o tom, že to tam je připravené. Super, rychlé, příjemné nakupování. Ráda nakoupím znovu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.8.2019
Děkujeme za pochvalu. Budeme se těšit na příští objednávku, pro vás a malou pozorností :-)
VD Avatar autora Věra Dvořáková | 9.4.2019
Jsem spokojená, velice šikovné kartáče mohu vřele doporučit. Děkuji za obchod.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 9.4.2019
Děkujeme za příznivé hodnocení, paní Dvořáková. Ať vám kartáče dlouho slouží ke spokojenosti všech :-)
JR Avatar autora Jana Rosáková | 28.3.2019
Supr kartáč, na moje dvě mainské kočičky je perfektní.....jsem ráda, že jsem na Vás narazila.....velmi rychle dodáno......děkuji moc
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.3.2019
Ať se vašim kočkám vyčesávání stále líbí :-), děkujeme
DK Avatar autora Darja Kolková | 27.3.2019
Jsem velice spokojena
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.3.2019
Děkujeme za krásné hodnocení. Ať vám naše vůně přinesou domů zdraví a pohodu :-)
JN Avatar autora Jana Nepovímová | 6.3.2019
Rychlé doručení zásilky
EK Avatar autora Eva Kratochvílová | 1.3.2019
Perfektní přístup, komunikace.
KM Avatar autora Kamil Mezihorák | 16.2.2019
S obchodem jsem velmi spokojen. Po objednání rychlé doručení, výborná komunikace s obchodem. Vřele doporučuji.
VM Avatar autora Věra Matoušková | 23.1.2019
Ano.????
ES Avatar autora Eva Stolarikova | 16.1.2019
Jsem naprosto spokojená, mám s eukaliptem letitou skusenost.
AM Avatar autora Anna Mal | 8.12.2018
Perfektní komunikace a bleskové dodání.Dokonce i teď před Vánoci. Děkuji A.Malenková
E Avatar autora Ela | 5.10.2018
Naprosto, všechno bylo jak má být.